mooseC

Welkom in Hylletofta !

Hylletofta gamla skola is een oude school gelegen in een klein Smålands dorpje met ongeveer 100 inwoners. Het dorpje ligt op een dag rijafstand van Nederland, dus s´morgen weg....s´avonds hier aan de koffie !
Bij ons woont u landelijk, heerlijk rustig en met een prachtig uitzicht. Maar desondanks toch dichtbij enkele grotere plaatsen die vollop mogelijkheid bieden om te shoppen en andere dingen te ondernemen.
Er is ruim mogelijkheid om aktief te zijn als u dat wilt, onder andere kunt u vissen, fietsen ,zwemmen zowel buiten als overdekt ( 13 km.) paardrijden, kanoën wandelen, en in de herfst bessen en paddestoelen plukken. In de winter zijn er 2 skipistes die u kunt bezoeken.

Musea en atractieparken vind u in alle soorten en maten, ook elanden laten zich graag van dichtbij zien.
Wilt u tot rust komen ? ook dat kan, heerlijk op het terras met een fijn boek of wat dacht u van een ontspannende aroma massage ?

Bij ons vind u 3 apartementen, ieder geschikt en ingericht voor 6 personen. 2 apartementen bevinden zich in de oude school en 1 apartement bevind zich boven de praktijkruimte, deze noemen we het woudhuisje.

Alle apartementen hebben een eigen terras, eigen douche en toilet, keuken incl magnetron, woonkamer met tv en 2 slaapkamers.
Voor de kinderen is er een speelhuisje en buitenspeelgoed, voor de allerkleinsten is er een kinderstoel, baby en peuterbed en eventueel een box.
.

chalk.arrow